HomeBeoordelingen

Beoordelingen

28 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Jacqueline van der Bent
Jacqueline van der Bent - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 30 mei 2021

We hebben een hele fijne kraamweek en gaan de kraamverzorgende missen.

Maarten, Eva en Daan
Maarten, Eva en Daan - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 24 mei 2021

Prettige en vriendelijke begeleiding. Geduld en liefde voor moeder en kind. Zeer deskundige adviezen m.b.t. borstvoeding e.d. Grote zus werd betrokken in alle zorg. Gezellig!

Mevrouw K. Arichi
Mevrouw K. Arichi - Leiden
8/10
Toegevoegd op 17 maart 2021

Jullie denken heel goed mee en zoeken naar passende oplossingen. Ik vond de zorg voor de kraamvrouw ook erg goed! Fruitmand en cadeautjes was heel leuk, om te ontvangen.

Jessa
Jessa - Leiderdorp
9/10
Toegevoegd op 19 februari 2021

Zorg als prettig en deskundig ervaren! Ook leuk met mijn oudste kind omgegaan. Dankjewel!

Karima
Karima - Leiden
9/10
Toegevoegd op 18 februari 2021

In 3 woorden:begripvol, ondersteunend & oprecht
Kortom: echt een aanrader!

Mevrouw F. Douairi
Mevrouw F. Douairi - Den Haag
9/10
Toegevoegd op 15 februari 2021

Kraamzorg als heel positief ervaren! Je wordt goed begeleidt en verzorgd. Zeer zeker aan te raden..

Maaike
Maaike - Waddinxveen
10/10
Toegevoegd op 13 februari 2021

Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad mede door de goede zorg. Alles in overleg en op maat. Kijkend naar de behoefte van moeder en kind(eren). Tiffany is lief en betrokken. Complimenten, ook voor de organisatie.

Mevrouw Boussaboun
Mevrouw Boussaboun - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 6 februari 2021

Ik heb mijn kraamtijd erg goed ervaren! Ik zou kraamcentrum happiness zeker aan mijn naasten aanraden. Super fijne ervaring die ik nooit zal vergeten. Zorgzaam en staan paraat.

Familie Akkouh
Familie Akkouh - Schiedam
10/10
Toegevoegd op 23 januari 2021

De kraamverzorgende heeft zich 200% ingezet, heb zo een goede hulp niet eerder ervaren. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Sanne & Philip
Sanne & Philip - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 15 januari 2021

We kijken terug op een bijzondere kraamweek die door Kraamcentrum Happiness extra fijn is geweest. We love Happiness!