HomeBeoordelingen

Beoordelingen

18 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Familie Theulings
Familie Theulings - Bleiswijk
10/10
Toegevoegd op 23 december 2020

Ik heb een hele fijne kraamperiode gehad. De zorg was praktisch en Lina is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kijk heel tevreden terug op deze kraamperiode!

Familie Sawant Patil
Familie Sawant Patil - Utrecht
9/10
Toegevoegd op 6 december 2020

We are pleased with the service provided by happiness maternity care. Very friendly nature and detail information provided. Thank you so much!

Claudia Waleboer
Claudia Waleboer - Den Haag
9/10
Toegevoegd op 20 november 2020

Ik heb de kraamperiode super positief ervaren. De kraamverzorgende was heel lief en behulpzaam voor mij en mijn mooiboy!

Familie Pieters-Weijts
Familie Pieters-Weijts - Rijswijk
10/10
Toegevoegd op 20 november 2020

Dit was een unieke ervaring wat voor ons hele gezin als prettig is ervaren. Jullie als organisatie, in dit geval Lina heeft iedere letter waar gemaakt van wat jullie op de website beloven. Dank daarvoor.

Familie Laviere- Tjadens
Familie Laviere- Tjadens - Zevenhuizen
9/10
Toegevoegd op 9 november 2020

Wij zijn tevreden met de kraamverzorgende en reserveren haar graag voor de volgende kraamperiode.

Majida Azaouagh
Majida Azaouagh - Leidschendam
10/10
Toegevoegd op 21 oktober 2020

Na 5 kinderen heb ik deze kraamperiode als de beste ervaren. Ik raad iedereen om me heen happiness aan!

Familie Faloun
Familie Faloun - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 10 oktober 2020

Vind de organisatie laagdrempelig en goed in omgang. De kraamverzorgende was ervaren, behulpzaam, stelde zich flexibel op en de zorg was op maat.

Dorine van der Wagt
Dorine van der Wagt - Berkel en Rodenrijs
8/10
Toegevoegd op 5 oktober 2020

Heerlijke massage, fruitmand en een goed gevulde goodiebag!

Familie van Heusden
Familie van Heusden - Rotterdam
10/10
Toegevoegd op 28 september 2020

We hebben 3 fijne kraamdagen gehad i.v.m. ziekenhuisopname. Ondanks dat er een stagiaire bij was, was het niet storend. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Bij een tweede zouden we weer om dezelfde kraamverzorgende vragen!

Assiya Bekrate
Assiya Bekrate - Leiden
10/10
Toegevoegd op 16 september 2020

Perfecte kraamzorg boven mijn verwachtingen. Na twee nare ervaringen met kraamzorg was ik voorzichtig maar het was perfect.