HomeBeoordelingen

Beoordelingen

25 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Jessa
Jessa - Leiderdorp
9/10
Toegevoegd op 19 februari 2021

Zorg als prettig en deskundig ervaren! Ook leuk met mijn oudste kind omgegaan. Dankjewel!

Karima
Karima - Leiden
9/10
Toegevoegd op 18 februari 2021

In 3 woorden:begripvol, ondersteunend & oprecht
Kortom: echt een aanrader!

Mevrouw F. Douairi
Mevrouw F. Douairi - Den Haag
9/10
Toegevoegd op 15 februari 2021

Kraamzorg als heel positief ervaren! Je wordt goed begeleidt en verzorgd. Zeer zeker aan te raden..

Maaike
Maaike - Waddinxveen
10/10
Toegevoegd op 13 februari 2021

Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad mede door de goede zorg. Alles in overleg en op maat. Kijkend naar de behoefte van moeder en kind(eren). Tiffany is lief en betrokken. Complimenten, ook voor de organisatie.

Mevrouw Boussaboun
Mevrouw Boussaboun - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 6 februari 2021

Ik heb mijn kraamtijd erg goed ervaren! Ik zou kraamcentrum happiness zeker aan mijn naasten aanraden. Super fijne ervaring die ik nooit zal vergeten. Zorgzaam en staan paraat.

Familie Akkouh
Familie Akkouh - Schiedam
10/10
Toegevoegd op 23 januari 2021

De kraamverzorgende heeft zich 200% ingezet, heb zo een goede hulp niet eerder ervaren. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Sanne & Philip
Sanne & Philip - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 15 januari 2021

We kijken terug op een bijzondere kraamweek die door Kraamcentrum Happiness extra fijn is geweest. We love Happiness!

Familie Theulings
Familie Theulings - Bleiswijk
10/10
Toegevoegd op 23 december 2020

Ik heb een hele fijne kraamperiode gehad. De zorg was praktisch en Lina is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kijk heel tevreden terug op deze kraamperiode!

Familie Sawant Patil
Familie Sawant Patil - Utrecht
9/10
Toegevoegd op 6 december 2020

We are pleased with the service provided by happiness maternity care. Very friendly nature and detail information provided. Thank you so much!

Claudia Waleboer
Claudia Waleboer - Den Haag
9/10
Toegevoegd op 20 november 2020

Ik heb de kraamperiode super positief ervaren. De kraamverzorgende was heel lief en behulpzaam voor mij en mijn mooiboy!