HomeBeoordelingen

Beoordelingen

11 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Familie Faloun
Familie Faloun - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 10 oktober 2020

Vind de organisatie laagdrempelig en goed in omgang. De kraamverzorgende was ervaren, behulpzaam, stelde zich flexibel op en de zorg was op maat.

Familie van Heusden
Familie van Heusden - Rotterdam
10/10
Toegevoegd op 28 september 2020

We hebben 3 fijne kraamdagen gehad i.v.m. ziekenhuisbevalling. Ondanks dat er een stagiaire bij was, was het niet storend. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Bij een tweede zouden we weer om dezelfde kraamverzorgende vragen!

Assiya Bekrate
Assiya Bekrate - Leiden
10/10
Toegevoegd op 16 september 2020

Perfecte kraamzorg boven mijn verwachtingen. Na twee nare ervaringen met kraamzorg was ik voorzichtig maar het was perfect.

Rita Balrak
Rita Balrak - Rotterdam
9/10
Toegevoegd op 15 september 2020

De kraamverzorgende is een onwijs warme en gezellige vrouw. We hadden ons geen betere kraamtijd kunnen wensen. Dankjewel voor alle zorg en hulp.

Thi My Hang Bui
Thi My Hang Bui - 's-Gravenhage
9/10
Toegevoegd op 6 september 2020

De kraamverzorgende is hartstikke lief en behulpzaam.

Melissa Crawford
Melissa Crawford - 's-Gravenhage
10/10
Toegevoegd op 11 juli 2020

We loved having the maternity nurse from Kraamcentrum Happiness in our home. She was knowledgeable and supportive, extremely thoughtful, and always with a big smile on her face. Thank you so much! - Tommy & Melissa -

Djelissa Wallenburg
Djelissa Wallenburg - Maarssen
10/10
Toegevoegd op 9 juli 2020

Wij hadden een lieve behulpzame kraamverzorgende. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Shana Klop
Shana Klop - Rotterdam
10/10
Toegevoegd op 7 juli 2020

De beste kraamorganisatie ooit, heb een heerlijke fruitmand gekregen en de beste kraamhulp. Ik reserveer Natasha alvast voor de volgende baby over ongeveer 3 à 4 jaar!

Anneloes Hoebee
Anneloes Hoebee - Moordrecht
10/10
Toegevoegd op 29 juni 2020

Prettige persoonlijke aanpak waarin ja als gezin goed in de watten wordt gelegd en wordt verzorgd. Fijne balans tussen betrokkenheid en zelfstandigheid van de kraamverzorgende. Een echte aanrader en een hele fijne ervaring voor ons als gezin en de geboorte van ons tweede kind.

Amila Mujanovic Ahmetagic
Amila Mujanovic Ahmetagic - Rotterdam
10/10
Toegevoegd op 31 mei 2020

De zorg, hulp en aandacht die wij in onze kraamweek hebben gehad is precies wat ieder gezin nodig heeft! Je wordt ook echt verwend, het is echt een hele fijne organisatie en hele lieve en zorgzame kraamverzorgster!! Top!!