HomeBeoordelingen

Beoordelingen

40 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
Revathi Pillai
Revathi Pillai - Rotterdam
10/10
Toegevoegd op 9 november 2021

Mandy was briljant! She voluntary helped a lot and guided us. She guided with breastfeeding and other information. Thank you very much Mandy, you made things easy for us. 5 stars for Mandy!

Eva en Brian
Eva en Brian - Zwijndrecht
9/10
Toegevoegd op 7 oktober 2021

Wij hebben het genoegen gehad om de hulp van Marjan een week mee te maken en dat is een enorme leerzame, maar ook zeker leuke, week geweest! Veel adviezen, tips en hulp op het gebied van borstvoeding tot aan de luiers. Dit wens je alle nieuwe ouders toe!

F. Meijers
F. Meijers - Moordrecht
8/10
Toegevoegd op 28 juni 2021

We hebben de aanwezigheid van Tiffany en Jacqueline zeer gewaardeerd en als positief ervaren.

Y. Visser
Y. Visser - Den Haag
7/10
Toegevoegd op 16 juni 2021

Duidelijke informatie waar nodig en alle aandacht voor de kleine meid.

Sara ben Marzouk
Sara ben Marzouk - Veenendaal
10/10
Toegevoegd op 6 juni 2021

Goed hulp en zorg gekregen. Ik ben ook heel goed uitgerust. Zou geen betere kraamweek kunnen voorstellen. Heel erg bedankt!

Jacqueline van der Bent
Jacqueline van der Bent - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 30 mei 2021

We hebben een hele fijne kraamweek en gaan de kraamverzorgende missen.

Myrthe Bavelaar
Myrthe Bavelaar - Rozenburg
7/10
Toegevoegd op 25 mei 2021

De kraamweek was erg fijn en gezellig. Wij hebben een erg goeie klik met de kraamverzorgende. Niks was te gek of teveel. Aan Jacqueline merk je totaal niet dat zij een leerling is! Veel geleerd! Het was super! wij gaan ze erg missen.

Maarten, Eva en Daan
Maarten, Eva en Daan - Den Haag
10/10
Toegevoegd op 24 mei 2021

Prettige en vriendelijke begeleiding. Geduld en liefde voor moeder en kind. Zeer deskundige adviezen m.b.t. borstvoeding e.d. Grote zus werd betrokken in alle zorg. Gezellig!

Eva Splinter
Eva Splinter - 's-Gravenhage
10/10
Toegevoegd op 24 mei 2021

Prettige en vriendelijke begeleiding. Geduld en liefde voor moeder en kind. Zeer deskundige adviezen met betrekking tot borstvoeding en dergelijke. Grote zus werd betrokken in alle zorg. Gezellig!

Riham Berkaoui
Riham Berkaoui - Den Haag
9/10
Toegevoegd op 16 mei 2021

Ik heb de beste kraamweek achter de rug. Dat komt door de twee geweldige kraamverzorgsters Greke en Jacqueline. Zij hebben de juiste tips en adviezen gegeven. Zij wisten precies welke adviezen ze op welke mment moeten geven. Ook gingen ze goed om met mijn oudste kind, hij kon goed met jullie opschieten. Ik vond het ook prettig dat jullie lekker zelfstandig te werk gingen. En ik genoot zeer van het onbijt en lunch iedere dag!