HomeExclusieve kraamzorg

Exclusieve kraamzorg

Kraamcentrum Happiness is de eerste aanbieder van exclusieve kraamzorg in Nederland! Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze kraamverzorgenden zijn professioneel en deskundig. Naast de zorg voor moeder en kind en de begeleiding rondom de (borst)voeding, onderscheiden wij ons door het volgende aanbod:

  • Alle mama’s krijgen tijdens de kraamweek een Happiness goodybag met verschillende producten. Onze Kraamverzorgende zal deze producten stuk voor stuk toelichten en je daar eventueel over adviseren.
  • Een exclusieve fruitmand die gratis thuis wordt bezorgd in de kraamweek zodat onze Kraamverzorgende heerlijke fruitsalades voor jou en je gezin kan maken.

Deze extra’s nemen wij voor onze rekening. Het kost jou dus helemáál niets extra! Wij maken onze naam ‘Happiness’ graag waar. Kortom, Kraamcentrum Happiness staat voor zorg met een gouden randje! Om het nog gemakkelijker te maken, wij zijn gecontracteerd met alle zorgverzekeraars.

Zorg voor het hele gezinZorg voor het hele gezin | Exclusieve kraamzorg bij Kraamcentrum Happiness

Uiteraard is het de bedoeling dat de rest van het gezin ook meegeniet van de baby en betrokken is bij wat er gebeurt tijdens de kraamweek. Er is tenslotte sprake van gezinsuitbreiding. Dat heeft een impact op alle gezinsleden. Kraamcentrum Happiness biedt je ondersteuning en helpt jou daar graag bij.

 

 

Kortom, wij bieden alle mama’s en hun kroost een week van rust en welzijn. Wil jij je aanmelden? 

Online aanmelden