HomeExclusieve kraamzorg

Exclusieve kraamzorg

Kraamcentrum Happiness is de eerste aanbieder van exclusieve kraamzorg in Nederland! Naast de zorg voor moeder en kind en de begeleiding rondom de borstvoeding, onderscheiden wij ons op de volgende manieren:

  • Alle zwangere dames ontvangen automatisch na aanmelding een maandelijkse nieuwsbrief met tips en trucs die doorloopt tot de baby 1 jaar oud is.
  • Alle mamma’s krijgen dagelijks de mogelijkheid tot een ontspanningsmassage van de Kraamverzorgende. De massage heeft als doel om de spanningen die opgebouwd zijn in lichaam en geest gedurende de hectische periode van de bevalling, los te laten. Ontspanning hoort namelijk tot een van de essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.
  • Onze Kraamverzorgenden hebben allemaal een certificaat voetreflexmassage en bieden deze massage aan tijdens de kraamweek. De voetreflexmassage zorgt voor ontspanning waardoor het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
  • Alle mamma’s krijgen een uitgebreide goody bag tijdens de kraamweek met verschillende producten. De Kraamverzorgende zal deze producten stuk voor stuk toelichten en je hierin eventueel adviseren.
  • Alle baby’s krijgen tijdens de kraamweek een Shantala baby massage en de mamma’s en pappa’s krijgen de mogelijkheid om dit te leren. Shantala baby massage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. Het toepassen van deze massage is een leuke manier om de band met je baby te versterken. Voor zowel moeder als kind is het een ontspannende bezigheid. Het masseren van je baby zorgt ervoor dat allerlei stofjes vrijkomen in jouw lichaam en dat van je baby. Zo komt er meer van het gelukshormoon endorfine vrij. Daarnaast is de Shantala babymassage goed voor de slaap van de baby.
  • Een exclusieve fruitmand die gratis wordt thuisbezorgd in de kraamweek zodat de Kraamverzorgende heerlijke fruitsalades kan maken 

Zorg voor het hele gezin

Zorg voor het hele gezin | Exclusieve kraamzorg bij Kraamcentrum HappinessUiteraard is het de bedoeling dat de rest van het gezin ook mee geniet van de baby en betrokken is bij wat er gebeurd tijdens de kraamweek. Er is tenslotte sprake van gezinsuitbreiding wat een impact heeft op alle gezinsleden. Ook hierin ondersteund en helpt Kraamcentrum Happiness jou graag bij door:

  • Dagelijks een heerlijke fruitsalade te maken
  • Eventuele traktaties voor oudere broers/zussen te maken
  • De mogelijkheid tot het bereiden van maaltijden door de Kraamverzorgende
  • Oudere broers en zussen worden betrokken bij de zorg en krijgen een uniek diploma aan het einde van de kraamweek

Kortom, wij bieden alle mamma’s en hun kroost een week van rust en welzijn. Wil jij je aanmelden?

Online aanmelden