HomeExclusieve kraamzorg

Exclusieve kraamzorg

Kraamcentrum Happiness is de eerste aanbieder van exclusieve kraamzorg in Nederland! Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze kraamverzorgenden zijn professioneel en deskundig. Naast de zorg voor moeder en kind en de begeleiding rondom de (borst)voeding, onderscheiden wij ons door het volgende aanbod:

  • Alle mama’s krijgen dagelijks de mogelijkheid om een ontspanningsmassage te ontvangen van onze Kraamverzorgende. De massage heeft als doel de spanningen los te laten die zijn opgebouwd in lichaam en geest gedurende de hectische periode van de bevalling. Ontspanning hoort namelijk tot een van de essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.
  • Onze Kraamverzorgenden hebben allemaal een certificaat voetreflexmassage en bieden deze massage aan tijdens de kraamweek. De voetreflexmassage zorgt voor ontspanning waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
  • Alle mama’s krijgen tijdens de kraamweek een Happiness goodybag met verschillende producten. Onze Kraamverzorgende zal deze producten stuk voor stuk toelichten en je daar eventueel over adviseren.
  • Alle baby’s krijgen tijdens de kraamweek een Shantala babymassage. Ook geven wij de nieuwe ouders de mogelijkheid om deze massage te leren uitvoeren bij hun baby. Shantala babymassage is een ritmische lichaamsmassage die afkomstig is uit India. Het toepassen van deze massage is een leuke manier om de band met je baby te versterken. Voor zowel ouder als kind is het een ontspannende bezigheid. Het masseren van je baby zorgt ervoor dat allerlei stofjes vrijkomen in jouw lichaam en dat van je baby; zo komt meer van het gelukshormoon endorfine vrij. Daarnaast is de Shantala babymassage goed voor de slaap van je baby.
  • Een exclusieve fruitmand die gratis thuis wordt bezorgd in de kraamweek zodat onze Kraamverzorgende heerlijke fruitsalades voor jou en je gezin kan maken.

Al deze extra’s nemen wij voor onze rekening. Het kost jou dus helemáál niets extra! Wij maken onze naam ‘Happiness’ graag waar. Kortom, Kraamcentrum Happiness staat voor zorg met een gouden randje! Om het nog gemakkelijker te maken, wij zijn gecontracteerd met alle zorgverzekeraars.

Zorg voor het hele gezinZorg voor het hele gezin | Exclusieve kraamzorg bij Kraamcentrum Happiness

Uiteraard is het de bedoeling dat de rest van het gezin ook meegeniet van de baby en betrokken is bij wat er gebeurt tijdens de kraamweek. Er is tenslotte sprake van gezinsuitbreiding. Dat heeft een impact op alle gezinsleden. Kraamcentrum Happiness biedt je ondersteuning en helpt jou daar graag bij, door:

  • Dagelijks een heerlijke fruitsalade te maken.
  • Eventuele traktaties voor oudere broers/zussen te maken.
  • Je de mogelijkheid te bieden dat onze Kraamverzorgende maaltijden bereidt.
  • Oudere broers en zussen te betrekken bij de zorg. Zij krijgen aan het einde van de kraamweek een uniek diploma.

Kortom, wij bieden alle mama’s en hun kroost een week van rust en welzijn. Wil jij je aanmelden? 

Online aanmelden