HomeWie zijn wij?

Wie zijn wij?

Kraamcentrum Happiness is een kleinschalig kraamcentrum dat bestaat uit ervaren en gemotiveerde Kraamverzorgenden die exclusieve kraamzorg bieden. De combinatie van persoonlijke aandacht en onze exclusieve zorg maakt ons uniek.

Maar wat maakt onze kraamzorg uniek? Naast de gebruikelijke controles en de belangrijke zorg voor moeder en baby tijdens de kraamweek, bieden wij moeder en baby iets extra’s, waarbij onze keywords ‘ontspanning’ en ‘bezinning’ een belangrijke rol spelen. Dat betekent bijvoorbeeld de mogelijkheid om maaltijden te bereiden, ontspannende massages voor moeder en baby en dagelijks een portie vers fruit, wat wordt verzorgd voor onze Kraamverzorgende. Dat maakt onze kraamzorg uniek en exclusief.

Kraamverzorgende

Ons streven is om één Kraamverzorgende per gezin in te zetten. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel gedurende de kraamweek. Onze Kraamverzorgenden hebben niet alleen ruime ervaring met het verlenen van de basiszorg aan moeder en kind, maar hebben ook ruime ervaring met de begeleiding rondom de borstvoeding.

Daarnaast hebben zij ervaring met het begeleiden van de overige gezinsleden bij de (thuis)komst van de baby. Zo is het belangrijk om de oudere kinderen in het gezin te betrekken bij de baby. Dit gebeurt bijvoorbeeld door hen mee te laten helpen bij het in bad doen van de baby.

Ook staan jouw wensen en behoeften centraal bij het maken van de beste match tussen jou en onze Kraamverzorgende.

Online aanmelden