HomeWie zijn wij?Keuze kraamzorg

Hoe maak je de juiste keuze voor de beste kraamzorg?

Het is heel lastig om als aanstaande moeder te kiezen voor een kraamzorginstelling. Er is veel keus en vooral bij de eerste zwangerschap ben je onervaren en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen…

Ook komt het helaas vaak voor dat vrouwen een nare eerste ervaring hebben gehad met een kraamzorginstelling na de geboorte van hun eerste kind. Hierdoor ontstaat een onzeker en angstig gevoel bij het vinden van een nieuwe kraamzorginstelling voor de geboorte van het tweede kind, dat wel voldoet aan de wensen.

Wat wij, als kraamcentrum belangrijk vinden

Wij, van kraamcentrum Happiness beseffen dit maar al te goed omdat wij uit onze eigen ervaring spreken. Wij hebben daarom een aantal criteria op een rij gezet die wij als kraamcentrum belangrijk vinden.

  • Allereerst dien je als aanstaande moeder een veilig en vertrouwd gevoel te ervaren zodat er goed samengewerkt kan worden met de kraamverzorgende. Het gaat tenslotte niet alleen om de zorg voor jou maar ook om de zorg voor jouw pasgeboren kind!
  • Daarnaast is het heel belangrijk om jouw wensen en behoeften kenbaar te maken tijdens het intakegesprek zodat de kraamverzorgende hier rekening mee houdt.
  • Tenslotte doen wij er alles aan om de beste kwaliteit kraamzorg aan te bieden en jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor de verzorging van jouw baby zodat je met een gerust gevoel na de kraamweek zelfstandig voor je kind kunt zorgen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, volgen onze Kraamverzorgenden een uitgebreid scholingsprogramma.