HomeWie zijn wij?Keuze kraamzorg

Hoe maak je de juiste keuze voor de beste kraamzorg?

We weten dat het voor een aanstaande moeder heel lastig is om te kiezen voor een kraamzorginstelling. Er is veel keus, dus hoe weet je dat je de juiste kiest? Vooral bij de eerste zwangerschap ben je onervaren en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen…

Ook komt het helaas voor dat vrouwen na de geboorte van hun eerste kind een nare eerste ervaring hebben gehad met een kraamzorginstelling. Daardoor ontstaat een onzeker en angstig gevoel bij het vinden van een nieuwe kraamzorginstelling voor de geboorte van het tweede kind, die wel voldoet aan de wensen.

Wat wij als kraamcentrum belangrijk vinden

Wij van Kraamcentrum Happiness realiseren ons dat dit mogelijke onzekere gevoel kan opspelen, omdat wij uit onze eigen ervaring spreken. Wij hebben daarom een aantal criteria op een rijtje gezet die wij als kraamcentrum belangrijk vinden:

  • Allereerst dien je als aanstaande moeder een veilig en vertrouwd gevoel te ervaren bij het kraamcentrum en de Kraamverzorgende zodat er een goede samenwerking is. Het gaat tenslotte niet alleen om de zorg voor jou maar ook om de zorg voor jouw pasgeboren baby!
  • Daarnaast is het heel belangrijk om jouw wensen en behoeften kenbaar te maken tijdens het intakegesprek zodat onze Kraamverzorgende daar rekening mee kan houden.
  • Tenslotte doen wij er alles aan om de beste kwaliteit kraamzorg aan te bieden en jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor de verzorging van je baby zodat je met een gerust gevoel na de kraamweek zelfstandig voor je baby kunt zorgen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, volgen onze Kraamverzorgenden een uitgebreid scholingsprogramma.